• infotelefon.png

    et+372 53010573
    ru+372 5123471

  • email.png

    info@reisiline.ee

Esileht / Tai viisa taotlus
Tai viisa taotlus

Tai viisa taotlus

Eesti Vabariigi kodanikud, Venemaa Föderatsiooni kodanikud, Euroopa Liidu kodanikud

Kui teie reisi eesmärk pole turism või kui külaskäigu periood on pikem kui 30 päeva, siis tuleb viisa Taisse saada enne reisi algust.
NB! Juhul, kui Tai Kuningriiki sisenetakse maismaad pidi või meritsi, siis on viisavaba viibimise periood kuni 15 päeva!

Hall välismaalase pass (elamis- ja tööluba Eestis) viisa tuleb saada enne reisi algust.

Vormistamise aeg 1-4 passi 5-9 passi 10 või rohkem passi
Ühekordne turismiviisa perioodiga 90 päeva 2-4 nädalat 50  48  46 
Mitmekordne turismiviisa perioodiga 180 päeva 2-4 nädalat 170  170  170 

ф

Turismiviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
1) Taotleja passi originaal, mis kehtib vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist ja milles on 2 tühja viisa lehekülge;
2) Edasi-tagasi lennukipiletite koopiad.
3) Pangakonto väljavõte inglise/soome keeles, mis tõendab, et taotleja pangakontol on vähemalt 1001 eurot.
4) 1 taotleja värvifoto mõõtmetega 3,7 х 4,7 cm.
5) Taotleja passi koopia.
6) Viisataotluse vorm, täidetakse meie kontoris
“Birth place”=”Sünniriik ja sünnilinn”
Kõik telefonid on vaja kirjutada koos prefeksiga (+372 Eesti).
“Reference/Contact person and Address in Finland/Home country”=”Sugulane või tuttav, kes ei reisi Teiega” (Nimi, Perekonnanimi, Aadress ja Telefoni number).

7) Venemaa Föderatsiooni kodanikutele, Euroopa Liidu kodanikutele ja Välismaalase passi kodanikule Taotleja Eesti või Soome ID-kaardi koopia (ID-kaardi mõlemad küljed).

 

Märkused:
1) Pere kontoväljavõte kehtib ainult siis, kui pereliikmetel on sama perekonnanimi. Kui teil on erinevad perekonnanimed, siis peab iga liige esitama isikliku pangakonto väljavõtte. Juhul kui lapsed on vanem kui 18 aastat, nad peavad esitada oma kontoväljavõte. Arvel peab olema vähemalt 1001 eur.
2) Viisat Taisse on võimalik Tais pikendada vaid vältimatus olukorras.
3) Ühekordsed turismiviisad väljastatakse tavaliselt perioodiks kuni 90 päeva alates viisa väljastamist kuupäevast. Kuid võite ühe külaskäigu jooksul Tais viibida mitte kauem kui 60 päeva. Viisat saab pikendada Tais veel 30-ks päevaks.
4) Kahe ja kolmekordseid turismiviisasid väljastatakse tavaliselt kuni 6 kuuks alates viisade väljastamise kuupäevast.
5) Turismiviisat saab pikendada 30 päeva jooksul Tai immigratsiooniametis.
6) Kui taotlete transiitviisa, siis peate määrama sihtriigi.
7) Transiitviisa annab õiguse viibida Tai territooriumil 30 päeva ühe külastuse jooksul.
8) Kui taotlete kahe või kolmekordse turismiviisat, siis peate esitama iga Taisse sisenemise lennupiletid. (Kui Teie soovite lahkuda Taist selleks, et külastada Laost või Kambodža ning siis tulete tagasi Taisse, peate saama kahekordse transiitviisa.)
9) Taotleja pildid peavad olema tehtud eelmise 6 kuu jooksul.
10) Kahekordsete ja Kolmekordsete viisade puhul viimane riiki sisenemine peab toimuma mitte hiljem kui 90 päeva alates viisa saamise kuupäevast Примечания:

Aadress: Punane 16, 1 korrus, Tallinn 13619

Buroo
Reisiline
Scroll To Top