• infotelefon.png

    et+372 53010573
    ru+372 5123471

  • email.png

    info@reisiline.ee

Esileht / Valgevene Vabariigi viisa
Valgevene Vabariigi viisa

Valgevene Vabariigi viisa

Eesti Vabariigi kodanikud

Viisa on vajalik.

ф

  Vormistamise periood
– 8 kalendri päeva
Vormistamise periood
– 2 kalendri päeva
Märkused
Kõik viisa tüübid lastele vanuses kuni 14 aastat 10 EUR 20 EUR Lapse sünnitunnistuse koopia on vajalik. Telli
Ühekordne turismiviisa, kuni 30 päeva 35 EUR 65 EUR Valgevene ettevõte toetuskiri on kohustuslik (hotellist või reisibüroost).  Telli
Kahekordne turismiviisa, kuni 30 päeva 45 EUR 85 EUR Telli
Ühekordne transiitviisa, kuni 30 päeva 20 EUR 43 EUR Kui viisat sihtriiki ei nõuta, siis piisab sõidupiletist või nende broneeringu kinnitusest (raudtee-, lennundus, buss). On vaja täpsustada kuhu ja kellele Teie sõidate (Nimi, Perekonnanimi, Aadress, Telefoni number). Telli
Kahekordne transiitviisa, kuni 90 päeva 25 EUR 50 EUR Telli
Mitmekordne transiitviisa, kuni 365 päeva 45 EUR 90 EUR Telli

*PS! Reisikindlustus ei ole hinna sees.

 

Valgevene Vabariigi viisa taotlusemiseks vajalikud dokumendid:
1) Passi originaal, milles on vähemalt kaks vaba lehekülge viisa kleepimiseks. Pass peab olema kehtiv vähemalt 90 päeva pärast viisa kehtivuse lõppemist
2) Täidetud taotluse vorm. Ankeet tuleb täita kas vene või inglise keeles
3) Tervisekindlustuse poliis, mis kehtib Valgevene Vabariigi territooriumil kogu viisa perioodil (kindlustust saab vormistada meie kontoris.
4) 1 värviline passifoto, suurusega 3.5 x 4.5 cm, foto peab olema heledal taustal.
5) Täidetud ja kirjalik taotleja luba turismi ettevõtte nimele.
6) Ainult transiitviisa korral on vaja täpsustada kuhu ja kellele Teie sõidate (Nimi, Perekonnanimi, Aadress ja Telefoni number).

– TAOTLUSE ANKEET VENE / EESTI KEELES

 

Turismiviisa jaoks vajalikud lisadokumendid:
Toetuskiri, mis on väljastatud Valgevene turismifirmast, ametlikul firma blanketil koos templite ja allkirjadega, mis tõendavad, et see dokument on ehtne, koos turismiettevõte nime ja kontaktandmetega (aadress ja telefoninumber).

 

Venemaa Föderatsiooni kodanikud:
Viisat ei ole vaja

Valgevene Vabariiki sisenemiseks on vajalikud järgmised dokumendid:
1) Passi originaal, kehtiv vähemalt 3 kuud pärast reisi lõppemist.
2) Tervisekindlustus kogu reisi perioodiks.

 

Hall välismaalase pass (elamis- ja tööluba Eestis)
Viisa on vajalik

Tingimused ja hinnad on samad nagu Eesti kodanike jaoks (palun vaadake üle).

 

Märkused:
Migratsioonikaart täidetakse Valgevene Vabariigi piiril. Migratsioonikaart tuleb esitada Valgevene piirtöötajale siis, kui Te sõidate riiki sisse ja sellest välja. Registreerimine on kohustuslik, kui teie viibimise Valgevene Vabariigis on pikem kui 4 tööpäeva.

a
Registreerimine:
5 tööpäeva jooksul pärast Valgevenesse saabumist peab välisriigi kodanik esitama info oma riigis viibimise aadressi ja kestuse kohta kohalikku politseijaoskonda, registreerimise tempel pannakse kodaniku passi. Kui peatute hotellis, siis korraldab registreerimise hotell (või vastuvõtubüroo).

Aadress: Punane 16/1, 1 korrus, Tallinn 13619

Buroo
Reisiline

273A5564

Scroll To Top