• infotelefon.png

    et+372 53010573
    ru+372 5123471

  • email.png

    info@reisiline.ee

Esileht / VENEMAA FÖDERATSIOONI VIISA
VENEMAA FÖDERATSIOONI VIISA

VENEMAA FÖDERATSIOONI VIISA

Eesti Vabariigi kodanikud 

Viisa on vajalik!

 

Turismiviisad
Vormistamine   Hind
Turismiviisa (kuni 30 päeva) 11-14 kalendripäeva —– 65  —–
Kiir Turismiviisa (kuni 30 päeva) 4-5 tööpäeva   110 
Mitmekordsed viisad      
Mitmekordne äriviisa 1 aastaks
(kui passis on olemas viimase aasta
viisa koos piirivalve templiga)
11-14 kalendripäeva   90 
Mitmekordne äriviisa 1 aastaks
(kui passis ei olnud viisat viimase aasta jooksul)
40 kalendripäeva   120 
Mitmekordne 2-aastane äriviisa 11-14 kalendripäeva   120 
Viisad lastele      
Turismiviisa lastele 0 – 5 aastat  14 kalendripäeva   45 
Mitmekordne aastane viisa lapsele kuni 18 aastat vana
* Juhul kui taotleb koos lapsega kas tema isa või ema
** Emale / Isale viisa hind on 110 eur
35-40 kalendripäeva   135 
Mitmekordne aastane viisa lapsele kuni 18 aastat vana
35-40 kalendripäeva   180 
* Hinnad on antud 1 passi kohta.

 

Viisa taotlemiseks vajalikud dokumendid: 
1) Passi originaal, mis on kehtiv vähemalt 6 kuud pärast viisa lõppemist ning milles on vähemalt kaks vaba lehekülge viisa kleepimiseks
2) Ankeedi andmed:
a. Nimi
b. Perekonnanimi
с. Neiupõlvenimi (kui on olemas)
d. Elukoht
e. Telefoni number (mobiil)
f. Töökoht (firma nimi, aadress, telefon, amet)
g. Kuupäev, millal Te viimati Venemaal viibisite
h. Sünnikoht (Riik ja linn)
3) Tervisekindlustuse poliis, mis kehtib Venemaal kogu viisa perioodiks, kindlutustussumma peab olema vähemalt 30000 eur.
4) 1 värviline passifoto, suurusega 3.5 x 4.5 cm, foto peab olema valgel taustal
5) Ainult transiitviisa korral: vajadus lõppsihtkohta jõudmiseks Venemaa piire ületada peab olema tõestatud dokumentidega (sõidupilet, teekonna plaan jne)
6) Kui olete hiljuti saanud uue passi ja taotlete aastast viisat tingimusel, et olete viibinud Vene Föderatsioonis viimase 365 päeva jooksul, siis on vaja ka seda passi, kuhu oli kleebitud viimane viisa Venemaale;
7) Sünnitunnistuse koopia (kui vormistatakse aastane viisa lapsele kuni 18 aastat).

 

Märkused: 
1) Venemaale ajutiselt sõitnud välismaalasel, kes viibib riigis üle 7 tööpäeva, tuleb oma riigis viibimise majutuskoht registreerida kohalikus migratsiooniameti üksuses või lähimas postikontoris. Ka alaliselt Venemaa elav välismaalane peab oma pikemast kui 7 päevasest viibimisest mitte elukohajärgses Venemaa territoriaalüksuses teavitama kohalikku migratsiooniametit või lähimat postkontorit. Venemaa migratsiooniameti lehekülg.
2) Kui välismaalane viibib hotellis, siis korraldab vastava registreerimise hotell.

 

 

Venemaa Föderatsiooni kodanikud 

Viisa ei ole vajalik

 

Hall välismaalase pass (elamis- ja tööluba Eestis) Alien flag

Viisa ei ole vajalik, viibimise aeg on kuni 90 päeva

 

Vajalikud dokumendid riiki sisemiseks:
1) Pass, kehtiv vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist.
2) Kehtiv elamis- ja tööluba Eestis või ID kaart, kehtiv vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist.
3) Tervisekindlustuse poliis kogu reisi perioodiks, kindlutustussumma peab olema vähemalt 30000 EUR (soovitav)

 

Venemaa – Valgevene piiri ületamine
Vastavalt Valgevene ja Venemaa rahvuslikule seadusandlusele tohivad ainult Valgevene ja Venemaa kodanikud ületada Venemaa-Valgevene vahelist riigipiiri! 
Kolmandate riikide kodanikud (sh EU kodanikud ja hallide passide omanikud) saavad ületada Venemaa ja Valgevene riigipiiri ainult rahvusvahelistes piiriületuspunktides. Valgevene ja Venemaa vahel on piiriületuskohad, mis on mõeldud ainult Venemaa ja Valgevene kodanikele.

 

Aadress: Punane 16/1, 1 korrus, Tallinn 13619

Buroo
Reisiline

273A5564

Scroll To Top