Rixos Radamis Sharm El Sheikh 5* - Reisiline

Rixos Radamis Sharm El Sheikh 5*

Egiptus, Sharm El Sheikh


Hotell avati 2023. aasta novembris. Rixos Radamis Sharm el Sheikh on nagu osake paradiisist, kus on särava ja stiilse disainiga toad ning palju meelelahutust kogu perele: veepark, spordikohvikud, mängutoad ja lastele mõeldud Rixy linn, kus on suurepärane infrastruktuur väikeste külaliste jaoks. Imeline rand, suurepärane toit ja peened restoranid, kus pakutakse luksuslikku Rootsi lauda, basseinid ja elavad meelelahutusprogrammid, muudavad puhkuse unustamatuks.

Hotellist

Avatud 2023 a detsembris.

Superior Room Blue Planet (aia- (tänava) / basseinivaade, max. 2+2 / 3 in., dušš, rõdu või terrass, 40-43 m2).

Family Room Blue Planet (aia- / basseinivaade, max. 4+1 in., 2 magamistuba, vaheuks, dušš, rõdu või terrass, 50-53 m2).

Junior Suite Blue Planet (aia- view, max. 3+1 in., magamistuba ja elutuba (diivaniga), vaheuks, 2 WC, 2 vannituba dušiga, rõdu või terrass, 59-68 m2)

Senior Suite Blue Planet (aiavaade, max. 3+1 in., 2 magamistuba, elutoaosa diivaniga, 2 WC, 2 vannituba dušiga, rõdu või terrass, 74-76 m2)

Two Bedroom Deluxe Suite Blue Planet (aiavaade, 2 magamistuba, elutuba diivaniga, 3 vannituba, rõdu, 100-150 m2). Asuvad vaid kõrgematel korrustel.

Superior Room Tirana (aia- või basseinivaade, 35 – 40 m2, max. 2+2 või 3 in., kaheinimese voodi või 2 üheinimese voodit, terrass või rõdu)

Family Rooms Tirana (aia- või basseinivaade, 51 m2, max. 3+2 in., kaheinimese voodi ja diivan ühes toas, 2 üheinimese voodit teises toas, vaheuks, terrass või rõdu)

Junior Suites Tirana  (aia- või basseinivaade, 70 m2, max. 3+1 in., magamistuba kaheinimese voodi  ja elutuba, terrass või rõdu, 2 vannituba dušiga).

Two Bedroom Deluxe Suite Tirana (aiavaade, 100 – 150 m2, max. 4+1 in., 2 suurt magamistuba ja elutuba). Asuvad vaid kõrgematel korrustel.

Olemas toad mittesuitsetajatele.

Kõikides tubades on hommikumantlid ja sussid.

 

Teenused ja mugavused

Toitlustus

  • UAI

Toatüübid

  • Two Bedroom Deluxe Suite
  • Senior Suite Blue Planet
  • Junior Suite Blue Planet
  • Junior Suite Tirana
  • Superior Room Blue Planet
  • Superior Room Tirana
  • Family Room Blue Planet
  • Family Room Tirana


* - Hotelli asukoht kaardil arvutatakse automaatse süsteemi abil ja see ei pruugi tegelikkusele vastata. Täpsema informatsiooni saamiseks palun pöörduge meie konsultantide poole.