Viisa Venemaale | Lasnamäe | Punane 16/1 | Büroo 16

Venemaa Föderatsiooni viisa

 Eesti Vabariigi kodanikud:

Viisa on vajalik!

 

Turismiviisad Vormistamine Hind
Turismiviisa (kuni 30 päeva) 13-14 kalendripäeva 65
Kiir turismiviisa (kuni 30 päeva) 4-5 tööpäeva 110 
Mitmekordsed viisad Vormistamine Hind
Kahekordne äriviisa (kuni 90 päeva) 13-14 kalendripäeva 79
Mitmekordne äriviisa 1 aastaks 
(kui passis on olemas viimase aasta viisa koos piirivalve templiga)
13-14 kalendripäeva 89
Mitmekordne äriviisa 1 aastaks 
(kui passis ei olnud viisat viimase aasta jooksul)
40 kalendripäeva
120 
Мitmekordne autojuhi viisa 1 aastaks 40 kalendripäeva 120
Mitmekordne äriviisa 2 aastaks             
(Viisa võib olla väljastatud ainult juhul kui kliendil oli 2 aastat järjest ühe aastased viisad.)   
13-14 kalendripäeva 125
Viisad lastele Vormistamine Hind
Turismiviisa lastele 0 - 5 aastat 14 kalendripäeva 45
Turismiviisa lastele 6 - 17 aastat 13-14 kalendripäeva 65
Spordi viisa 1 aastaks  40 kalendripäeva 130 
Mitmekordne aastane viisa lapsele kuni 5 aastat vana (k.a) 
* Juhul kui taotleb koos lapsega kas tema isa või ema 
** Emale / Isale viisa hind on 120 eur
40 kalendripäeva 120 
Mitmekordne aastane viisa lapsele 6 kuni 18 aastat vana
* Juhul kui taotleb koos lapsega kas tema isa või ema 
** Emale / Isale viisa hind on 120 eur
40 kalendripäeva 140 
* Hinnad on antud 1 passi kohta.

 

Viisa taotlemiseks vajalikud dokumendid: 
1) Passi originaal, mis on kehtiv vähemalt 6 kuud pärast viisa lõppemist ning milles on vähemalt kaks vaba lehekülge viisa kleepimiseks
2) Ankeedi andmed:
a. Nimi
b. Perekonnanimi
с. Neiupõlvenimi (kui on olemas)
d. Elukoht
e. Telefoni number (mobiil)
f. Töökoht (firma nimi, aadress, telefon, amet)
g. Kuupäev, millal Te viimati Venemaal viibisite
h. Sünnikoht (Riik ja linn)
3) Tervisekindlustuse poliis, mis kehtib Venemaal kogu viisa perioodiks, kindlutustussumma peab olema vähemalt 30000 eur.
4) 1 värviline passifoto, suurusega 3.5 x 4.5 cm, foto peab olema valgel taustal
5) Ainult transiitviisa korral: vajadus lõppsihtkohta jõudmiseks Venemaa piire ületada peab olema tõestatud dokumentidega (sõidupilet, teekonna plaan jne)
6) Kui olete hiljuti saanud uue passi ja taotlete aastast viisat tingimusel, et olete viibinud Vene Föderatsioonis viimase 365 päeva jooksul, siis on vaja ka seda passi, kuhu oli kleebitud viimane viisa Venemaale;
7) Sünnitunnistuse koopia (kui vormistatakse aastane viisa lapsele kuni 18 aastat).

Märkused: 
1) Venemaale ajutiselt sõitnud välismaalasel, kes viibib riigis üle 7 tööpäeva, tuleb oma riigis viibimise majutuskoht registreerida kohalikus migratsiooniameti üksuses või lähimas postikontoris. Ka alaliselt Venemaa elav välismaalane peab oma pikemast kui 7 päevasest viibimisest mitte elukohajärgses Venemaa territoriaalüksuses teavitama kohalikku migratsiooniametit või lähimat postkontorit. Venemaa migratsiooniameti lehekülg.
2) Kui välismaalane viibib hotellis, siis korraldab vastava registreerimise hotell.


 Venemaa Föderatsiooni kodanikud:

Viisa ei ole vajalik


 Hall välismaalase pass (elamis- ja tööluba Eestis):

Viisa ei ole vajalik, viibimise aeg on kuni 90 päeva

Kontakt info

Avatud:

E-R: 09:30-17:30

( Muul ajal kokkuleppel )

Aadress:

Punane 16/1, 1 korrus,
Tallinn 13619, Estonia

E-post:

info@reisiline.ee

Infotelefonid:

(+372) 5123471